Sostinės Senamiestyje įsikūrusio restorano „Stikliai“ valgiaraštyje pastaruoju metu – mažiau patiekalų. Vietoj anksčiau siūlytų 60 valgių „Stiklių“ meistrai dabar gamina 26 patiekalus. Savininkai ketina sumažinti ir darbuotojų skaičių.

Klientų stygiumi nesiskundžia ir restoranų „La Provence“, „Domm“ ir „Žemaičių smuklė“ savininkas Arūnas Oželis. Tiesa, valgiaraštį savininkas taip pat įdėmiai patikrino ir sumažino patiekalų kainas bent 10 procentų.

DELFI primena, kad stojanti ekonomika palietė ir prabangiame „Vilniaus vartų" kvartale įsikūrusį žuvies ir jūros gėrybių restoraną „Marino". Kiek daugiau nei prieš metus išskirtinius patiekalus pradėjęs siūlyti restoranas jau porą savaičių neveikia – nebeužsukant gurmanams, teko užsidaryti.