Lapkričio 28 dieną susirinkusi bendrovės „Agrowill Group“ stebėtojų taryba patvirtino naują bendrovės valdybos sudėtį - vietoj profesinę veiklą kitose srityse vykdyti nusprendusių Valento Šulskio ir Roberto Čepaičio, į valdybą buvo išrinkti: daugiau nei 5 proc. AB „Agrowill Group“ akcijų valdantis Mindaugas Juozaitis bei bendrovės advokatas Vladas Bagavičius.

„Agrowill Group tikslas - valdomų bendrovių vertę didinti pasitelkiant pažangiausius vadybos metodus ir novatoriškus sprendimus.

Tačiau, kol buvo galima iš bankų imti paskolas už prieinamą kainą, Agrowill daugiau orientavosi į naujų bendrovių įsigijimus“,- sakė stebėtojų tarybos narys Ramūnas Audzevičius.

Jo teigimu, stebėtojų taryba, atsižvelgdama į situaciją finansų rinkose, bendrovei rekomendavo kuriam laikui atidėti tolesnius įsigijimus ir koncentruotis į efektyvumo didinimą gamyboje bei pasiekti bent 60 - 70 proc. valdomos gamybos infrastruktūros potencialo.

Pasak naujojo bendrovės vadovo M. Juozaičio, artimiausiu metu planuojama pristatyti aiškius ir tikslius bendrovės planus dėl personalo valdymo, išlaidų mažinimo, taip pat kaip bus didinamas pieno ir augalininkystės ūkių efektyvumas. Naujasis vadovas mano, kad ekonominis atokvėpis nepadarys didelės įtakos bendrovės veiklai, nes gaminami produktai – grūdai ir pienas žmonėms bus visada reikalingi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją