„Pastaruoju metu alaus pramonė susiduria su labai dideliais iššūkiais, todėl džiaugiamės, kad nuo šiol asociacijai vadovaus patyręs verslo strategas Saulius Galadauskas“ – sakė asociacijos Tarybos pirmininkas Valdas Tekorius.

Keturiasdešimt devynerių Saulius Galadauskas pastaruosius penkerius metus dirbo „Carlsberg Baltic“ korporatyvinių reikalų direktoriumi. Prieš tai aštuonerius metus dirbo Lietuvos ir Baltijos šalių „Coca-Cola“ vadovybėje.

„Vienas pagrindinių asociacijos uždavinių – siekti profesionalaus dialogo su visomis suinteresuotomis pusėmis. Čia negali būti barikadų – esame atsakinga pramonė, reikšminga šalies ekonominio bei visuomeninio gyvenimo dalis ir mums rūpi mūsų šalies laimėjimai ir skauduliai, tokie kaip nesaikingas alkoholio vartojimas.

Esame Europos aludarių asociacijos nariai, o Europoje vis labiau skatinama savireguliacija. Dar 2005-aisiais pasirašėme Aludarių garbės kodeksą, o dabar jį atnaujinome pagal šių dienų reikalavimus. Tikiu, kad mūsų asociacija daug nuveiks aludarių ir visuomenės labui“ – teigia naujasis asociacijos prezidentas Saulius Galadauskas.

LAA sudaro penkios didžiausios Lietuvos alaus daryklos: UAB „Švyturys – Utenos alus“, UAB „Kalnapilio – Tauro grupė“, AB „Ragutis“, TŪB „Rinkuškiai“ ir AB „Gubernija“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją