„Aš nenorėčiau dabar išsamiai komentuoti. Informacija (kad traukiasi iš Latvijos – DELFI) yra iš dalies teisinga", – DELFI pirmadienį sakė vienas iš bendrovės savininkų Aurelijus Rusteika.

„Šioje šalyje, kaip ir visame pasaulyje, jaučiamas ekonomikos lėtėjimas. Turime būti pasiruošę šiam iššūkiui, todėl trumpam stabtelime, kad galėtume tinkamai pergrupuoti jėgas ir įveikti kylančias grėsmes. Permainos ekonomikoje verčia ieškoti naujų rezervų ir galimybių, parengėme veiklos planą ir ruošiamės jo įgyvendinimui", – vėliau bendrovės išplatintame pranešime cituojamas A. Rusteika.

Lietuvoje veikia 41 „Topo centro" parduotuvė.

Bendrovės duomenimis, šiuo metu „AG Group" priklausantis vienas didžiausią parduotuvių tinklų Lietuvoje „Topo centras" užima maždaug 30 proc. šalies mažmeninės prekybos buities technika ir elektronika rinkos. „AG Trade" užimama didmeninės prekybos dalis siekia apie 40 procentų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją