Kaip teigia bankas, pavadinimo ir prekės ženklo keitimas klientams nesukels rūpesčių – visos sutartys, teisės ir įsipareigojimai išliks nepakitę. Klientui naujų sutarčių pasirašyti nereikės: sąskaitos, investicijos, paskolos bei kortelės galios ir bankui pakeitus pavadinimą.

Pirmieji prekės ženklo pokyčiai prasidės nuo rugsėjo 15 d. - atsiras „Swedbank“ iškabos klientų aptarnavimo padaliniuose, naujos stilistikos reklaminė medžiaga, naujos bankomatų užsklandos, www.swedbank.lt interneto svetainė. Banko juridinis pavadinimas pasikeis 2009 m. pavasarį.

„Kaip ir iki šiol veiklą vykdysime remdamiesi ta pačia verslo filosofija ir puoselėdami tas pačias vertybes, kuriomis „Swedbank“ ir „Hansabank“ grupė kartu vadovaujasi jau ne vienerius metus“, – sakė „Swedbank“ grupės Baltijos bankininkystės padalinio vadovas Erkki Raasuke.

„Prekės ženklo pakeitimas Baltijos šalyse rodo, kad „Swedbank“ grupė planuoja ilgalaikę veiklą šioje rinkoje. „Swedbank“ grupė įsitikinusi, jog šis regionas turi didelį potencialą, o mūsų tikslas – ir ateityje sėkmingai vystyti verslą Baltijos šalyse“, – sakė „Swedbank“ grupės valdybos pirmininkas Janas Lidénas.

2005 m. pavasarį „Swedbank“ grupė įsigijo 100% „Hansabank“ akcijų. „Swedbank“ prekės ženklas buvo sukurtas 2006 metais, bendradarbiaujant „FöreningsSparbanken“ ir „Hansabank“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją