„Daugiau kaip keturiolika metų dirbdami finansų rinkose ir sukaupę didelę patirtį, nusprendėme privatiems ir verslo klientams pasiūlyti naujų investavimo galimybių. Atsižvelgdami į klientų poreikius ir finansinius tikslus, kursime nestandartinius pasiūlymus ir individualius investicijų bei turto valdymo sprendimus“, – teigia AB banko „Finasta“ direktorius Dalius Kaziūnas.

Lietuvos bankas veiklos licenciją AB bankui „Finasta“ suteikė š. m. gegužės 15 dieną. Pasak D. Kaziūno, gavus licenciją buvo pasirašomos sutartys su atitinkamomis institucijomis bei užsienio ir vietos partneriais.

AB bankas „Finasta“ yra įsteigęs klientų aptarnavimo skyrius Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Banko „Finasta“ centrinė būstinė, kurioje aptarnaujami klientai, yra įsikūrusi sostinėje, Konstitucijos pr. 23. Dar vienas klientų aptarnavimo skyrius veiks Vilniuje, Maironio g. 11. Šiuo metu ruošiami dokumentai įsteigti AB banko „Finasta“ klientų aptarnavimo skyrių Rygoje, Latvijoje, kur šiuo metu veikia AB FMĮ „Finasta“ atstovybė.

AB bankas „Finasta“ – tai dešimtasis Lietuvos banko licenciją turintis komercinis bankas Lietuvoje, priklausantis „Invaldos“ finansinei grupei. 100 proc. banko akcijų priklauso AB „Finasta įmonių finansai“, banko įstatinis kapitalas – 20 mln. litų. AB banko „Finasta“ valdybą sudaro Dalius Kaziūnas, Aivaras Karalius ir Dalia Švelnytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją