Šiuo metu TIC aptarnauja klientus Laisvės alėjoje, Kauno pilyje, autobusų stotyje bei Kauno tarptautiniame oro uoste. Šiuose punktuose per devynerius mertus aptarnauta 452 460 turistų.

„Ateityje planuojame dar vieną didelį renginį atidarant naują objektą. Tačiau kol kas paslapties kas tai bus nenorėčiau atskleisti", - DELFI sakė 8 metus Kauno TIC vadovaujantis Sigitas Sidaravičius.

Bendradarbiaujant su gidais Kauno TIC sukūrė 54 ekskursijas, tokias kaip „Kauno požemių dvasia", „Kaunas šypsosi moterims" ir kt.

Beje, gimtadienio proga buvo pristatyta ir nauja bei kiek neįprasta ekskursija „Alaus kelias Kaune".

Kasmet Kauno TIC 7 kalbomis išleidžia leidinį „Kauno regiono gidas".

„Planuojame išleisti leidinius dar dviem kalbomis – labai trūksta leidinių suomių ir latvių kalbomis. Taip pat planuojame išleisti informacinius ir reprezentacinius leidinius, kuriuos būtų galima rasti kiekvienoje Kauno kavinėje. Taip pat norėtume plėsti ir populiarinti Kauno kempingą, kuris yra vienintelis vidurio Lietuvoje. Artimiausias kempingas yra tik Trakuose", - sakė S. Sidaravičius.

Nuo birželio pradžios Jonavos gatvėje atidarytame kempinge jau apsilankė apie pusantro šimto turistų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją