„Džiaugiuosi G.Dusevičiaus susidomėjimu nauju paskyrimu ir iššūkiu. Tai puikus pavyzdys, kaip šalies įmonės vadovas tobulėdamas tampa tarptautinio lygio vadovu“, – teigia „Swedbank“ grupės Baltijos šalių bankininkystės organizacijos vadovas Erkki Raasuke.

Baltijos šalių bankininkystės organizacijos Verslo plėtros padalinys kuriamas siekiant veiksmingai koordinuoti produktų plėtros procesus, taip pat efektyviai naudotis veiklos praktika visose Baltijos šalyse ir visoje „Swedbank“ grupėje. Naujasis padalinys apims keturias pagrindines funkcijas: santykių su klientais valdymą, produkto priežiūrą per visą jo gyvavimo ciklą, procesų kūrimą ir valdymą bei centralizuotą rinkodarą.

„Žvelgdami į priekį esame tikri, jog dabartinis ir šiuo metu labai sėkmingas „Hansabank“ grupės valdymo ir veiklos modelis Baltijos šalyse taip pat turės keistis – tai natūrali evoliucija. Gebėjimas keistis visada buvo stiprioji „Hansabank“ grupės savybė – tai patvirtina veiklos rezultatai, jų pasikeitimas per pastaruosius keletą metų ir užimamos pozicijos Baltijos bankininkystės rinkoje, kurias nulėmė klientų pasirinkimas“, – įsitikinęs G.Dusevičius.

G. Dusevičius ir toliau bus „Swedbank“ grupės vadovybės narys bei Baltijos šalių bankininkystės organizacijos valdybos narys.

Nuo birželio 25 d. „Hansabanko“ valdybos pirmininko pareigose G. Dusevičių pakeis Antanas Danys, iki šiol dirbęs banko valdybos pirmininko pavaduotoju ir vadovavęs Mažmeninės bankininkystės tarnybai.

A. Danys ir toliau bus vienu iš Baltijos šalių bankininkystės organizacijos valdybos narių.

„Hansabankas“ priklauso pirmaujančiai finansinei grupei Baltijos ir Šiaurės šalių regione – „Swedbank“.

„Hansabankas“ kartu su kitais „Hansabank“ grupės bankais Estijoje ir Latvijoje šį rudenį keičia pavadinimą į „Swedbank“. Pavadinimo ir prekės ženklo keitimo procesas užtruks apie metus, jį baigti ketinama 2009-ųjų rudenį. „Swedbank“ grupės bankai Baltijos šalių rinkose sieks tapti geriausiai klientus aptarnaujančia finansine grupe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją