46 metų N.S. apsidraudė 1999 metais ir buvo viena pirmųjų gyvybės ir kritinių ligų draudimą turinti klientė. Praėjusių metų pabaigoje N.S. buvo pripažintas onkologinis susirgimas, kurį nustačius poliso savininkei buvo išmokėta pusė draudimo sumos.

UAB "Lietuvos draudimo" gyvybės draudimas yra pirmoji kompanija Lietuvoje, pradėjusi teikti gyvybės ir kritinių ligų draudimą.

Šis draudimas numato septynis atvejus, pripažintus kritinėmis ligomis - vėžį, insultą, miokardo infarktą, širdies vainikinių kraujagyslių šuntavimo operacijas, galūnių ir jų funkcijų netekimą, vidaus organų transplantavimą bei inkstų funkcijų nepakankamumą.

Bendrovės direktoriaus pavaduotoja Ingrida Savickienė pažymėjo: "Mes įdėjome daug pastangų, kurdami naują ir sudėtingą gyvybės ir kritinių ligų draudimo produktą, todėl mums ypač svarbu žinoti, kad itin baisaus susirgimo atveju galime realiai padėti nelaimės ištiktam žmogui. Draudimo sumą, laikotarpį ir formą (kaupiamąjį ar be kaupimo) klientai pasirenka savo nuožiūra. Dabartiniu metu turime apie 600 šį draudimą turinčių klientų".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją