Jos metu verslininkai kviečiami paremti Lietuvos miestelių ir kaimų bendruomenes.

Bendrovė informavo Eltą, kad gruodžio 2-12 dienomis "Bizpak" įsipareigoja savo sąskaita nugabenti dovanas pasirinktai bendruomenei į bet kurią Lietuvos vietovę. Labdara bus pristatyta tokiu pat būdu kaip ir verslo siuntos - "nuo durų iki durų". Iš kiekvienos apskrities buvo atrinkta po kelias bendruomenes ir verslininkams pateikti jų veiklos aprašymai bei laukiamos labdaros sąrašai.

"Dauguma verslininkų palankiai vertina filantropinę veiklą, tačiau dažnai neranda laiko ir nežino būdų, kaip tai padaryti. Sujungę bendras labdaros ir paramos fondo "Lietuvos ir JAV iniciatyvos" pajėgas, nusprendėme jiems padėti. Šį netradicinį projektą organizuojame, norėdami paremti bendruomenių iniciatyvą ir atkreipti verslininkų dėmesį į regionuose susikaupusias problemas", - sakė BLSV pardavimų ir rinkodaros direktorius Gintaras Bingelis. Tikima, kad siunčiamos dovanos bus išdalintos tiems, kam jų labiausiai reikia.

Labdaros fondo "Lietuvos ir JAV iniciatyvos" direktorės Jolantos Taruškienės nuomone, Lietuvoje jau įprasta, jog švenčių metu verslininkai atsigręžia į tuos, kam ypač reikalinga parama. Šiemet fondas kartu su "Bizpak" kviečia verslininkus padėti tiems, kurie patys stengiasi ir ieško būdų sukurti geresnį gyvenimą bendruomenės nariams. "Tai nauja iniciatyva. Siųsdami dovanas į bendruomenių centrus, mes paremsime sąmoningų piliečių iniciatyvas, pabrėšime jų veiklos svarbą", - teigia J.Taruškienė.

Lietuvos miestuose ir kaimuose susibūrusios bendruomenės veikia kaip visuomeninės organizacijos, bendruomenių centrai, klubai ar fondai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją