Antradienį surengtoje spaudos konferencijoje ''Litexpo'' parodų centro direktoriaus pavaduotoja Kristina Pladienė sakė, kad beveik pusė firmų yra nuolatinės parodos dalyvės. Tai - UAB "Hackman metos'', ''Primulator Vilnius'', tiekiančios restoranams, kavinėms, barams technologinę įrangą, UAB ''Resvilė'', žinoma kaip šaldytuvų, šaldymo vitrinų, krosnių, viryklių, picerijų įrangos tiekėja, ''Scilis'' - indai, įrankiai kavinėms, viešbučiams, ''Selecta''- kavos produktai ir kavos automatai.

Pirmą kartą tokioje parodoje dalyvausianti UAB "Lūgnė" demonstruos garso ir apšvietimo techniką, UAB "Neo Textyle'' - darbuotojų uniformą, patalynę, UAB ''Lerom'' - viešbučiams baldus, "SCA Hygiene Products" - patalpų priežiūros priemones. Jau antri metai parodoje yra tema "Azartas", skirta pristatyti lošimo namų bei žaidimų aparatų įrangą.

Parodos metu jau antrą kartą vyks tradicija tampantis Lietuvos kavos čempionatas, kurį organizuoja Nacionalinė viešbučių ir restoranų asociacija kartu su parodų centru "Litexpo'' bei uždarosios akcinės bendrovės ''Ipala'' ir "Kavinukas''. Čempionato metu bus renkama populiariausia kava bei Lietuvos metų baro kava.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją