Pasak pranešimo spaudai, Palangos Turizmo informacijos centras šiemet išleidžia naujo formato konferencijų organizavimo katalogą „Susitikime Palangoje“. Leidinys pasirodys šių metų pabaigoje. Informacija bus pateikta keturiomis kalbomis: lietuvių, rusų, anglų ir vokiečių.

Palangos konferencijų salėse, talpinančiose nuo kelių dešimčių iki 700 dalyvių, vyksta ne tik profesiniai mokymai, seminarai, bet ir valstybinio lygio konferencijos, susitikimai. Pasak centro direktorės Allos Valužienės viešbučių, teikiančių konferencijų aptarnavimo paslaugas, kasmet vis daugėja.

Naujasis leidinys „Susitikime Palangoje“ bus platinamas ne tik vietoje, bet ir tarptautinėse turizmo parodose, verslo misijose bei Palangoje surengtų parodomųjų turų metu.

Leidinys pasieks ir Palangos turizmo informacijos centro atstovybes Rygoje, Taline, Minske, Sankt Peterburge, Maskvoje, Kaliningrade, Lietuvos turizmo informacijos centrus Maskvoje, Varšuvoje, Helsinkyje, Berlyne, Barselonoje, Paryžiuje ir Londone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją