Kaip informuoja inspekcija, daugiausia vartotojų skundų gauta dėl elektrotechnikos, odos ir avalynės, baldų, statybos produktų, mašinų, tekstilės gaminių kokybės.

Iš elektrotechnikos gaminių dažniausia vartotojai skundėsi dėl mobiliojo ryšio telefonų (30 proc.), kompiuterinės technikos (21 proc.), vaizdo, garso atkūrimo aparatų (12 proc.) kokybės, tačiau daugiausia vartotojų pretenzijų pasitvirtino dėl televizorių (73 proc.), skalbyklių (60 proc.), vaizdo, garso atkūrimo aparatų (52 proc.) kokybės.

Skundė ir cheminį valymą

Paslaugų rinkoje išlieka tendencija, kad daugiausia sulaukiama skundų dėl cheminio valymo, autoservisų, buitinės technikos remonto įsigytų paslaugų kokybės.

Daugiausia skundų gauta dėl cheminio valymo paslaugų (52 proc.), dėl šių paslaugų sulaukta 2,5 karto daugiau vartotojų skundų nei praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu. Tuo tarpu dėl autoserviso paslaugų vartotojai šių metų III ketvirtį skundėsi perpus mažiau (21 proc.) nei 2006 metų III ketvirtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją