Atitinkama sutartis bus pasirašoma pirmadienį, pranešė tarptautinė konsultacijų bendrovė "Ernst & Young Baltic".

Advokatų kontora "Jurevičius, Balčiūnas ir partneriai" konsultavo Skandinavijos koncerną "Baltic Beverages Holding" parduodant alaus daryklą "Kalnapilis", konsultavo sujungiant alaus bendroves "Švyturys" ir "Utenos alus".

Tarp kontoros klientų taip pat yra į nekilnojamąjį turtą investuojantis fondas "Baltic Property Trust", Lietuvos vežėjų automobiliais asociacija "Linava", Šiaurės šalių krepšinio lyga (NEBL), Lietuvos futbolo federacija ir kiti.

Apie 2 tūkst. "Ernst & Young" teisininkų teikia paslaugas daugiau nei 60-yje valstybių. Juos jungia advokatų kontorų ir teisinių paslaugų bendrovių asociacija "Ernst & Young Law Alliance".

Už "Ernst & Young" teisinių paslaugų strateginę plėtrą Lietuvoje yra atsakingas buvęs Lietuvos teisingumo ministras Gintautas Bartkus.

Balandžio mėnesį "Ernst & Young" pasirašė memorandumą dėl susijungimo su skandalo krečiamos JAV audito bendrovės "Andersen" padaliniu Baltijos šalyse.

Buvo skelbiama, kad sujungus "Ernst & Young" ir "Andersen" veiklą, Baltijos šalyse naujosios bendrovės metinė apyvarta bus didesnė kaip 10 mln. JAV dolerių, joje dirbs maždaug 250 žmonių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją