Investicijos į projektą sieks 30 mln. JAV dolerių, antradienį pranešė Turkijos verslo laikraštis "Referans".

Šiaurine Kipro dalimi, kur įsikūrusi Šiaurės Kipro turkų respublika, nepripažįstama nė vienos pasaulio valstybės, išskyrus Turkiją, R. Abramovičius susidomėjo prieš trejus metus. Praėjusiais metais jis įsigijo iš vietos kompanijos už 5 mln. JAV dolerių žemės sklypą Arapkėjaus rajone ir ten netrukus buvo pradėta kotedžų gyvenviečių statyba. Užbaigti projektą ketinama iki šių metų pabaigos.

Kaip praneša "Referans", R. Abramovičius, kuris praėjusią savaitę atostogavo savo jachtoje "Le Grand Blue" Turkijos kurortuose Bodrume ir Marmaryje Egėjo jūros pakrantėje, taip pat Stambule, domisi turizmo verslu kaip viena iš investavimo sferų. 2005 m. jis įsigijo statomą prašmatnų viešbutį Antalijoje "Istanbul Safisa Hotel", kurį planuojama baigti iki šių metų pabaigos.

Turkijos žiniasklaidoje taip pat buvo skelbiama, kad R. Abramovičius įsigijo neužbaigtą viešbutį "Keyland" Marmaryje, domisi žemės sklypu kurortiniame miestelyje Kušadasyje, Egėjo jūros pakrantėje, už kurį pasirengęs sumokėti 350 mln. JAV dolerių, taip pat ketina įsigyti vilą Bosforo pakrantėje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją