Kaip rašo laikraštis "The Telegraph", jis perregistravo savo vardu butą Londone, kuris įvertintas 10 mln. svarų sterlingų (apie 20 mln. JAV dolerių), ir nekilnojamąjį turtą Sasekse, įvertintą 20 mln. svarų sterlingų. Visas R. Abramovičiui priklausantis nekilnojamasis turtas Didžiojoje Britanijoje įvertintas 60 mln. svarų sterlingų.

Londono "Chelsea" klubo savininko padėjėjai pažymi, kad R. Abramovičius didžiąją laiko dalį praleidžia Maskvoje, kur yra jo "pagrindinis" butas. Tačiau praėjusiais metais verslininkas įsigijo tris "liukso" klasės butus Loundeso skvere Londone už bendrą 7,8 mln. svarų sterlingų sumą.

Dabar R. Abramovičius turi šešis butus šiame rajone, bendrai vertinamus 17,4 mln. svarų sterlingų. Pernai verslininkas taip pat įsigijo namą Čester skvero rajone už 3,9 mln. svarų sterlingų.

2006 m. pabaigoje buvo pranešama, kad R. Abramovičius savo nekilnojamąjį turtą Londone ir Maskvoje ketina papildyti Austrijos pilimi "Waldschloessl Burgau" ant Atero ežero kranto.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją