D.Nedzinskas nuo 2007 m. rugpjūčio 6 d. šiose pareigose pakeis Žilviną Marcinkevičių, kuris ir toliau eis „VP Grupė, UAB” viceprezidento pareigas.

"Artėjantis Ignalinos atominės elektrinės uždarymas, naujoji Nacionalinė energetikos strategija ir Atominės elektrinės įstatymas iš esmės keičia situaciją Lietuvos elektros energijos sektoriuje. UAB "NDX energija", būdama didžiausia privataus kapitalo elektros energetikos bendrove Baltijos šalyse, privalo atsižvelgti į šiuos pokyčius ir peržiūrėti savo veiklos strategiją, - sako naujasis "NDX energija" valdybos pirmininkas ir direktorius Darius Nedzinskas.

UAB "NDX energija" yra fizinių asmenų grupės "VP Dešimtukas" įsteigta ir atskirai valdoma bendrovė. Fizinių asmenų grupę "VP Dešimtukas" sudaro Lietuvos Respublikos piliečiai Nerijus Numavičius, Žilvinas Marcinkevičius, Mindaugas Marcinkevičius, Ignas Staškevičius, Renatas Vaitkevičius, Gintaras Marcinkevičius, Mindaugas Bagdonavičius, Julius Numavičius, Vladas Numavičius ir Darius Nedzinskas. Šiuo metu UAB "NDX energija" nuosavybės teise valdo 97,1 proc. Vakarų ir Vidurio Lietuvoje elektros energiją skirstančios ir tiekiančios akcinės bendrovės VST akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją