Katalogo leidėjai, UAB “Telenor Media Lietuva” kartu pristato ir naujojo katalogo versiją kompaktiniame diske bei internete (
). Šiuo metu tai pati visapusiškiausia informacinė sistema Lietuvos nukreipiamosios reklamos rinkoje.

“Telenor Media Lietuva” vadovų teigimu, pagrindinis uždavinys buvo sukurti informacijos pateikimo sistemą, kuri leistų vartotojams gauti visą reikalingą informaciją nepriklausomai nuo laiko ar buvimo vietos.

Naujajame kataloge yra pateikiama informacija apie 38 tūkst. Lietuvos įmonių (37 tūkst. baltuosiuose puslapiuose ir 38 tūkst. geltonuosiuose puslapiuose). Atskiras skyrius kataloge skirtas interneto adresams, kurių pateikiama 2015. Kartu su nauju spausdintu katalogu buvo parengtas žinyno variantas kompaktiniame diske, kuriam programinę įrangą sukūrė programinės įrangos kompanija “Equinox Europe” (equinoxlt.com).

Dažnai besinaudojantiems internetu skirta paieškos sistema ir teminis katalogas internete (infoplius.lt), kur lietuvių ir anglų kalbomis pateikiama informacija apie 40 tūkst. Lietuvos įmonių. Greitu metu šioje interneto svetainėje esančią informaciją bus galima pasiekti naudojantis mobiliaisiais telefonais ir kitais nešiojamais bevieliais įrenginiais naudojant WAP technologiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją