BNS žiniomis, į šią vietą antradienį bus paskelbtas viešas konkursas. Į Vilniaus banke pastaruoju metu keičiasi nemažai darbuotojų. Komentuodamas šį procesą banko prezidentas Julius Niedvaras teigė, kad paprasčiausiai vyksta darbuotojų rotacija.

"Žmonės susiranda geresnius ir įdomesnius darbus, bet tai nėra masinis atleidimas arba kažkas panašaus. Iš tiesų nieko ypatinga nevyksta. Esu laimingas, kad mūsų žmonių pagrindu Lietuvoje yra susikūręs ne vienas užsienio bankas", - kalbėjo Vilniaus banko vadovas.

Rugsėjo 1-ąją Vilniaus banko grupėje dirbo 1857, sausio 1-ąją - 1905 darbuotojai.

"Pačiame banke mažėja žmonių, nes paslaugas, kurios yra nebūdingos bankui - teisines, vertimo, patalpų valymo, transporto ir kitas - mes pradėjome pirkti iš profesionalių kompanijų. Tuo pačiu yra didelis darbuotojų augimas antrinėse įmonėse - "VB Gyvybės draudime" jų padaugėjo 28, "VB Lizinge" - 11, naujame Būsto kreditų ir obligacijų banke jau dirba 9 žmonės - ten, kur didėja verslo apimtys, didėja ir darbuotojų poreikis", - aiškino N.Niedvaras.

Neseniai Vilniaus banką paliko Marketingo departamento direktorė Dalia Šiukštienė, Vertybinių popierių prekybos skyriaus viršininkas Robertas Beržinskas, Banko kortelių skyriaus viršininkas Vygintas Rakauskas, banko antrinės įmonės "VB Vilfima" vadovas Alvydas Žabolis bei jo komanda.

"VB Vilfimai" laikinai vadovauja Būsto kreditų ir obligacijų banko vadovas Romas Česnavičius, Vertybinių popierių prekybos skyriaus vadovu paskirtas Marijus Kalesinskas, Mokėjimo kortelių departamento direktoriumi - Saulius Kiškis.

Ilgus metus šalies bankų rinkoje lyderiavusį Vilniaus banką internetinėje bankininkystėje jau aplenkė "Hansa-LTB", šis ir kiti bankai augimu pradeda sparčiai lenkti lyderį ir kitose srityse.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją