„Didvyriai“ – tai vieningos architektūros bei urbanistiniu, ekologiniu ir socialiniu požiūriu subalansuotas gyvenamųjų namų kvartalas. Be to, bus pilnai sukurta gyvenvietės infrastruktūra, sutvarkyti keliai bei privažiavimas,“ – sako „Ostrio“ vadovas Artūras Jukna.

Nekilnojamojo turto bendrovės „Ober-Haus“ ekspertai prognozuoja, kad namai Kauno periferijose ir už jos ribų ateityje populiarės.

Bendrovės Kauno biuro Gyvenamojo departamento vadovė Eglė Norkienė teigia pastebinti, kad individualiais namais pakankamai aktyviai domisi ne tik patys kauniečiai, bet ir emigravusieji į svečias šalis lietuviai.

„Tai - gan džiuginantis ženklas, verčiantis galvoti, kad tautiečiai vis dėlto sieja savo ateitį su gimtąja Lietuva. Galime spėti, kad dabar uždirbtus pinigus mūsų kraštiečiai investuoja į NT su intencija kada nors sugrįžti ne tik į savo šalį, bet ir į nuosavus namus,“ – sako E.Norkienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)