Neseniai Vilniaus apygardos teismą pasiekė UAB „Švyturys -Utenos alus“ ieškinys dėl prekės ženklo „Švyturys“. Bendrovė siekia, kad šis ženklas būtų pripažintas plačiai žinomu ir būtų pakeistas įmonės „Boulingo centras Švyturys“, Kauno prekybos centre „Molas“ turinčios boulingo klubą „Švyturys“, pavadinimas.

„Alus ir pramogos yra glaudžiai susijusios. Kadangi šiame boulingo klube prekiaujama alumi, dauguma vartotojų mano, jog mūsų bendrovė yra susijusi su šiuo klubu. Šią analogiją dar labiau pagilina faktas, kad kito mūsų prekės ženklo - „Utenos“ alaus vardas suteiktas būtent pramogų arenai - „Utenos pramogų arenai“ Vilniuje. Pavyzdžiui barams, pasižymintiems aukšta paslaugų kokybe, suteikiami „Carlsberg“ ambasadorių“ vardai, tiesiogiai susiejantys alų su laisvalaikio praleidimu“, - sako „Švyturio-Utenos alaus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją