Tačiau šią informaciją patvirtino tik „Holiday Inn“ ir „Ecotel“ viešbučių valdytojai. Jų pardavimu besirūpinančios AB „Finasta įmonių finansai“ Kapitalo finansavimo skyriaus vadovas Darius Klimašauskas DELFI sakė, kad viešbučiams savininkus rasti tikimasi iki vasaros pabaigos.

Sandorio suma neskelbiama, šiuo metu abu viešbučiai dirba pelningai, juos kelerius metus per antrines įmones valdo AB „Invalda“.

UAB „Šventaragio slėnis“, pastato, kuriame įsikūręs „City Park“ viešbutis, savininkės direktorius Vasilijus Kondrusevičius DELFI sakė, kad potencialių pirkėjų yra ir šiuo metu su jais deramasi, tačiau sandorio sumos jis neatskleidė.

Vilniushotels.lt taip pat praneša apie UAB „Centro kubas - Nekilnojamasis turtas“ valdomo trijų žvaigždučių viešbučio „Centro Kubas“, turinčio 14 kambarių, pardavimą. Tačiau „Centro kubas - Nekilnojamasis turtas“ direktoriaus pavaduotojas Tadas Zaiko DELFI tai paneigė.

„Ne, tikrai neparduodame. Ten buvo tokia mintis, bet tikrai neparduodam“, – tvirtino jis.

Taip pat, minėto tinklalapio duomenimis, pirkėjams siūlomas ir keturias žvaigždutes bei 48 kambarius turintis „Ratonda Centrum Hotels“ viešbutis. Tačiau vienas iš viešbučio savininkų Artūras Vainora šią informaciją DELFI paneigė.

„Ne, kažkada prieš dvejus metus tokių planų buvo, bet dabar jų nebėra“, – sakė jis.

Taip pat skelbiama, kad AB „Centro kubas“ parduoda keturių žvaigždučių „Barbacan Palace“ viešbutį. Pats savininkas šios informacijos nei paneigė, nei patvirtino. „Už milijardą parduodu, paskui pirksim pusę Nidos“, – DELFI sakė viešbučio savininkas Arūnas Strolis.

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos duomenimis, “Karolinos” viešbutis jau priklauso “Ramada” viešbučio savininkui Olegui Vasinui ir turėtų pakeisti pavadinimą į “Ramada”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją