Kauno „Akropolyje“ veiks apie 200 operatorių. Naujajame „Akropolyje“ įsikurs prekės ženklų atstovai, kurių Lietuvoje iki šiol dar nebuvo arba iki šiol yra aplenkę Kauną. Be to, antrojo šalies miesto prekybos ir pramogų sostinė lankytojus vilios ne tik parduotuvėmis, bet ir tradicinėmis Vilniaus bei Kauno „Akropoliuose“ tapusiomis paslaugomis – dvidešimties takelių „Apollo boulingu“, „Akropolio“ ledo arena, septynių salių kino teatru, kazino.

Laikinosios sostinės „Akropolyje“ veiklą pradės net trys iki šiol Lietuvoje dar neveikę restoranų tinklai – tai restoraną atidarysiantys „Pizza Hut“, pirmasis Baltijos šalyse greito maisto restoranas „KFC“ ir pirmasis Lietuvoje rytietiškasis „Gan bei“. Be abejo, čia veiks ir lietuviams jau gerai pažįstama „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Bajorkiemis“, „Delano pica“, „Delano“, „Bravarija“ ir „Mambo pica“.

Bendras „Akropolio“ plotas sieks 81,5 tūkst. kv. metrų. Prekybai planuojama skirti 56,8 tūkst. kv. metrų, iš kurių 6 tūkst. kv. metrų užims „Maxima“. Be to, šalia prekybos ir pramogų sostinės įsikurs viena didžiausių mieste automobilių stovėjimo aikštelių – automobiliams čia bus skiriama 2700 vietų.

Iš viso į „Akropolį“ investuota apie 320 mln. litų. Naujajame prekybos centre bus sukurta apie 1000 naujų darbo vietų. Tikimasi, kad prekybos ir pramogų sostinė kasdien pritrauks apie 35 – 45 tūkst. lankytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją