Mūsų šalies turizmo galimybės Amerikoje pristatomos jau ne pirmą kartą. Jau trečius metus iš eilės bendradarbiaujant su Lenkija, Latvija ir Estija rengiamos turizmo verslo misijos skirtinguose JAV miestuose, sakoma Valstybinio turizmo departamento pranešime spaudai.

2006 m. gegužės mėn. keturiuose JAV miestuose: Sietle, Portlende, San Franciske ir Los Andžele – rengta Lietuvos, Lenkijos, Latvijos bei Estijos verslo misija kelionių organizatoriams ir žurnalistams. Misijai išleistas įgarsintas kompaktinis diskas bei informacinis leidinys su 4 minėtųjų šalių turizmo galimybių pristatymu.

Lietuvos atstovai parodoje pristatys kelionių į Baltijos šalis iš Lietuvą galimybes ir naujienas. Stende bus dalijama informacine medžiaga apie Lietuvą, rengiami susitikimai su žiniasklaidos atstovais, kelionių organizatoriais.

Vasario 24 d. bendradarbiaujant su Baltijos jūros šalių turizmo komisija bus surengtas specialus seminaras, skirtas kelionėms į Baltijos šalis pristatyti.

Parodos lankytojai turės galimybę pasidžiaugti Lietuvos ir Latvijos atlikėjų šokiais ir chorinių dainavimu. Parodos metu trumpą pasirodymą surengs daugelio tarptautinių konkursų laureatas, Niujorko Julliard muzikos mokyklos doktorantas, pianistas Edvinas Minkštimas.

2006 m. metais VTD ir Lietuvos turizmo informacijos centras Varšuvoje ketina surengti pažintinius turus Lenkijos žurnalistams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją