Bendras būsimo sveikatingumo komplekso plotas – apie 2000 kv. metrus, neskaitant lauko baseinų. Grožio ir sveikatingumo procedūras jame teiks net 30 specialistų. SPA („sanitus per aqua“) lotynų kalba reiškia „sveikata iš vandens“, tad jame bus įrengti net 5 baseinai (sūkuriniai, masažiniai, garsų bei spalvų terapijos, Baltijos jūros vandens), 6 pirtys (aromaterapinė, rusiška, garinės, suomiška ir garinė su hamam‘u) bei 14 įvairių procedūrų kabinetų.

Naujajame centre bus siūloma vandens procedūras derinti su autentiškomis grožio ir sveikatingumo paslaptimis iš Indijos. Jau spėjusiame išpopuliarėti ajurvedos centre ,,Shanti“, kuris taip pat įsikurs SPA centre, bus siūloma indiška ajurvedinė terapija. Lankytojus pamalonins įspūdingas ajurvedos centro interjeras: autentišką Rytų atmosferą kurs specialiai iš Indijos atgabenti rankų darbo medžio raižiniai bei kiti interjero akcentai.

Naujasis viešbučio „Vanagupė“ SPA centras duris atvers jau šių metų rudenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją