"Kaliningrade sparčiai plėtojasi statybos, didėja ir liftų paklausa, tad atstovybei perspektyvų yra. Žinia, jog mūsų produkcijai atsiveria nauja rinka, patenkinti ir mūsų partneriai Vakaruose", - "Laikinajai sostinei" sakė generalinis bendrovės "Kauno liftai" direktorius Jonas Guzavičius.

Šiuos metus bendrovė baigia atlikusi kur kas daugiau darbų nei pernai.

"Po Naujųjų metų atnaujintų liftų skaičius Kaune pasieks 100. Tai - įspūdingas skaičius, palyginti su sostine, kurioje iš gyventojų renkamos tokio paties dydžio lėšos, tačiau eksperimento tvarka atnaujintas vos vienas liftas, ir tas - avansu", - pastebėjo J.Guzavičius.

Liftą įsigyti bendrijoms siūloma ir išsimokėtinai, pusę sumos sumokant iš karto, o likusią dalį - dalimis per 5 metus. Liftas ir jo statybos bei montavimo darbai standartiniame devynaukštyje kainuotų apie 80 tūkst. litų, tad išsyk reikėtų įmokėti apie 45 tūkst. litų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją