„Per eilę metų išaugome iki stiprios įmonės, išsiplėtėme Lietuvoje ir įsitvirtinome kaimyninių šalių rinkose. Ir toliau aktyviai darbuosiuos „Audimo“ labui ir būsiu atsakinga už tolesnę bendrovės plėtrą“, - sakė O. Balžekienė.

Pasak bendrovės pranešimo, naujoji „Audimo“ generalinė direktorė anksčiau yra vadovavusi žinomoms Lietuvos drabužių siuvimo įmonėms „Šatrija“ ir „Vilkma“. Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija 2005 metais ją išrinko Lietuvos metų verslininke.

Pastaruosius porą metų savo žinių bagažą apie įmonių valdymą E. Gruodienė didino studijuodama magistratūrą vadovams ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.

Per tris šių metų ketvirčius, palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, „Audimo“ prekių ir paslaugų pardavimai padidėjo daugiau kaip 20 proc. – nuo 66,3 mln. litų iki 79,7 mln. litų. Bendrovės ikimokestinis pelnas sausio-rugsėjo mėnesiais siekė 5,2 mln. litų.

„Audimas“ bendradarbiauja su pasaulinio garso sporto aprangos prekės ženklais, tiekdamas aprangą į Vokietiją, Švediją, Didžiąją Britaniją, Olandiją, Ispaniją ir kitas šalis.

Produkciją, pažymėtą „Audimo“ ir „Orange Virus“ prekės ženklais, bendrovė parduoda visose Baltijos šalyse, jose veikia 21 bendrovės parduotuvė. Taip pat „Audimas“ valdo antrinę įmonę Baltarusijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją