„Lietuviai jau seniai atrado „Monopolį“, tačiau dėl rinkoje jaučiamo kokybiškų žaidimų trūkumo retas žino, kad stalo žaidimų pasaulis yra kur kas platesnis ir įvairesnis. Siekiame padėti atrasti šią dar neatrastą „žemę“, – sakė „Games Time“ kūrybos direktorius Gediminas Beresnevičius, laikomas Lietuvos fantastikos klubų pradininku.

„Ardano lobių“ siužetas nukelia žaidėjus į tamsiųjų amžių sandūrą, kuomet piktosios jėgos pagrobė magijos knygą iš galingo burtininko ir atėmė jo stiprybę. Klastingi demonai paslėpė kerų knygą Ardano pilies labirintuose tarp kitų lobių. Žaidėjų tikslas – ištyrinėti labirintus, nukauti lobius serginčias pabaisas, atimti pagrobtą magijos knygą iš penkiagalvio slibino ir sugrąžinti ją burtininkui. Laimėtoju skelbiamas tas žaidėjas, kuris pirmas įvykdo šią užduotį.

„Games Time“ generalinio direktoriaus Juliaus Stonio teigimu, unikalaus stalo žaidimo idėja brendo jau keletą metų, o praėjusiais metais buvo imtasi nuodugnaus „Ardano lobių“ kūrimo. Žaidimas buvo sukurtas per vienerius metus. „Savo kūrybinėse dirbtuvėse jau piešiame naujų projektų eskizus ir jau kitąmet stalo žaidimų mėgėjams planuojame pasiūlyti mažiausiai du naujus žaidimus“, - sakė J. Stonis.

Jo teigimu, praėjusiais metais įkurta „Games Time“ turi pagrįstų ambicijų kurti stalo žaidimus platesnei Europos Sąjungos šalių rinkai ir tapti plačiai žinomu vardu stalo žaidimų industrijoje. „Games Time“ bendradarbiauja su žaidimų ir žaislų prekybos tinklu „Limpopo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją