2 000 kv. m. ploto užimančiose patalpose įsikūrė parfumerijos, kosmetikos, veido ir kūno bei plaukų priežiūros salonas „Didžioji KristiAna“, moderni medicinos, lazerių ir biotechnologijų klinika „GK Klinika“ bei grožio salonas. Į grožio centrą „Grožio pasaulis“ investuota apie 20 mln litų, jame dirba apie 100 darbuotojų.

Pasak parduotuvių tinklo „KristiAna“ direktorės Virginijos Godelaitienės, tai pirmasis tokio pobūdžio grožio centras Lietuvoje. „Grožio centro lankytojams siūlomas ne tik didžiausias šalyje selektyvios kosmetikos, parfumerijos, plaukų, veido ir kūno priežiūros produktų asortimentas, bet ir visos grožio bei estetinės medicinos paslaugos po vienu stogu. Tikimės, kad netrukus šis grožio kompleksas taps grožiu ir sveikata besirūpinančių žmonių traukos centru“, - teigia V. Godelaitienė.

V. Godelaitienės teigimu, parfumerijos, kosmetikos salonas „Didžioji KristiAna“ išsiskiria moderniausia pasaulyje prekybine sistema. Kiekvieno prekės ženklo produktai išdėstyti atskirose „salose“, kur gaminiai pristatomi originaliuose gamintojų stenduose. Iš viso parduotuvėje siūloma pasirinkti iš 200 pasaulyje žinomų kosmetikos, parfumerijos, plaukų, veido ir kūno priežiūros prekės ženklų, tokių kaip „Chanel“, „La Prairie“, „Kenzo“, „Dior“, „YSL“, „Givenchy“, „Versace“ ir kt.

Grožio centre įsikūrusi „GK klinika“ yra viena moderniausių klinikų Lietuvoje. Šioje klinikoje naudojama pažangiausia medicininė diagnostikos, gydymo ir kūno tobulinimo lazerinė įranga, kuri taikoma randų, pigmentinių ir kraujagyslinių darinių, odos patologinių darinių, plaukų šalinimui, celiulito gydymui bei odos atjauninimui.

Grožio salone siūlomos veido ir kūno priežiūros procedūros su „La Prairie“, „Decleor“, „Payot“, „Juvena“ ir kitomis žymiausių pasaulio gamintojų priemonėmis. Taip pat salone atliekami manikiūras, pedikiūras, plaukų priežiūros procedūros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją