Latvijos prekiautojų automobiliais asociacijos duomenimis, naujų automobilių rinkoje pirmauja "Volkswagen" - per dešimt mėnesių buvo įregistruoti 713 naujų šios markės automobilių, o tai yra 178 automobiliais daugiau negu 1999-ųjų sausio-spalio mėnesiais.

Antroje vietoje atsidūrė "Toyota" - per dešimt mėnesių buvo įregistruoti 513 šios markės automobilių, tai yra 176 automobiliais mažiau negu 1999 metų sausio-spalio mėnesiais.

Trečioji vieta atiteko "Renault" - per dešimt mėnesių buvo įregistruoti 502 šios markės automobiliai, o tai yra 61 automobiliu daugiau negu atitinkamu laikotarpiu praėjusiais metais.

Per dešimt šių metų mėnesių populiariausiu naujo automobilio modeliu Latvijoje tapo "Opel Astra" - buvo įregistruoti net 260 naujų šio modelio automobilių.

Antroje vietoje atsidūrė "Volkswagen Bora" (įregistruoti 234 automobiliai), o trečia vieta atiteko "Toyota Land Cruiser" (193 automobiliai).

Ketvirtoje vietoje atsidūrė "Ford Focus" (159 automobiliai), o penktoje - "Volkswagen Passat" (152 automobiliai). Į pirmąjį dešimtuką taip pat pateko "Renault Megane" (149 automobiliai), "Mitsubishi Pajero" (140 automobilių), "Honda CRV" ir "Renault Megane Scenic" (po 138 automobilius), "Volkswagen Polo" (124) ir "Cirtoen Berlingo" (118 automobilių).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją