Dviejų dienų renginyje, kurį organizuoja „Baltijos vadovų konferencijos“, bus dalijamasi visų lygių vadovams svarbiomis strategavimo ir šiuolaikinės lyderystės idėjomis.

Pasak organizatorių, pagrindiniai renginio pranešėjai turi svarių priežasčių atvykti į Lietuvą: ilgametis Bogotos meras iki šiol nėra regėjęs modernios Lietuvos, o verslo strategijų žinovas Costas Markidesas šiųmetiniame pasaulio ekonomikos forume pasigedo lietuvių.

„Džiugu, kad prie mūsų iniciatyvos prisijungė šeši įvairių mokslo disciplinų daktarai ir penki verslo praktikai, nes diskusijos erdvę stengėmės išplėsti už tradicinių verslo pranešimų ribų. Tikimės, jog šio metinio renginio metu vadovai galės ne vien pabendrauti su kolegomis, bet ir išgirsti požiūrius tų žmonių, su kuriais jie kasdien nesusiduria“, - sako „Baltijos vadovų konferencijos“ direktorė Daiva Vilkelytė.

Metinėje konferencijoje lyderystės ir strategijų kūrimo patirtimi su verslininkais dalysis skirtingų sričių mokslininkai, menininkai ir net psichologai. Vienas iš pranešėjų yra pasaulinio masto chaoso valdymo teorijos analitikas fizikas dr. Kęstutis Pyragas. Apie charizmatinės asmenybės savikūrą auditorijai pasakos ekscentriškasis režisierius Gytis Padegimas.

Netradicinius pranešimus yra taip pat parengę verslininkas Ignas Staškevičius ir psichoterapeutų asociacijos prezidentas dr. Eugenijus Laurinaitis. Karo meną pritaikyti versle padės Švedijoje ir Lietuvoje dėstantis karybos ekspertas dr. Vaidotas Urbelis.

Tai jau antrasis metinis renginys vadovams ir dešimtoji konferencija, kurią organizuoja bendrovė „Baltijos vadovų konferencijos“. Bendrovės akcininkė yra didžiausia konferencijų vadovams bei ekspertams rengėja Baltijos šalyse „Baltic Management Conferences“.

BVK konferencijose yra dalyvavę pasaulinio lygio verslo, rinkodaros, personalo atrankos ir ugdymo, skirtingų prekės ženklų teorijų specialistai. Pirmasis metinis vadovų renginys įvyko 2005 metais Druskininkuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją