Tyrimas buvo pradėtas tuomet, kai Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija pateikė informaciją, gautą pasitikėjimo telefonu 1882, apie mokamus atlyginimus vokeliuose vienoje Klaipėdos statybinių bendrovių.

Šiandien, rugpjūčio 24 dienos ryte, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Klaipėdos apskrities skyriaus pareigūnai, dalyvaujant Klaipėdos apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos specialistams, keliose vietose, kur galėjo būti saugomi neoficialūs atlyginimų mokėjimo žiniaraščiai, atliko 8 kratas.

Kratų metu buvo rasti vienos uždarosios akcinės bendrovės ir vienos individualios įmonės neoficialūs atlyginimų mokėjimo žiniaraščiai nuo 2004 metų rugsėjo mėn. iki šios dienos. Pagal rastuosius dokumentus išaiškinta, kad neoficialūs atlyginimai statybos bendrovėse darbuotojams buvo mokami kiekvieną savaitę. Įtariama, kad per 2,5 metų buvo išmokėta apie 500 000 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją