Ji įsikurs iki šiol buvusiose "Ermitažo" patalpose ir užims per 4 tūkst. kvadratinių metrų ploto. Atitinkamai trečdaliu sumažės statybos ir namų apyvokos prekių centro "Ermitažas" plotas, rašo "Verslo žinios".

"Ermitažo" generalinis direktorius Renatas Vaitkevičius, tikina, kad mažesniame plote centro veikla bus efektyvesnė.

"Nauji projektai ne tam, kad konkuruotume su vidaus rinkoje esančiais tinklais. Su jais galima konkuruoti gerokai pigiau. Šiuo atveju rengiamės galimam Vakarų tinklų atėjimui į Lietuvą", - sakė "Elektromarkt" generalinis direktorius Ruslanas Šaraškinas.

"Elektromarktas" valdo 28 parduotuves, įskaitant frančizę. Bendrovėje dirba apie 300 darbuotojų. Praėjusių metų apyvarta siekė 139 mln. litų.

"Ermitažo" vadovas pažymi, kad ploto pasikeitimai nesignalizuoja apie jo vadovaujamo centro nuostolingumą.

"Nieko nenutiko. Tai buvo abipusė "Akropolio" bei "Ermitažo" iniciatyva. "Akropolis" turėjo savų planų dėl "Elektromarkt". "Ermitažui" sutikus, mūsų plotas sumažėjo nuo 20 tūkst. iki 14 tūkst. kvadratinių metrų", - sakė R.Vaitkevičius.

Savo ruožtu jis tikina, kad "Ermitažo" idėja pasiteisino, esą centras neužleidžia pozicijų.

"Ermitažas" dirba pusantrų metų. Dabar galime peržiūrėti asortimentą, kai ko atsisakyti. Tikimės, kad sumažėjus plotui, rezultatai bus dar geresni. Dabar esantis plotas bus efektyvesnis", - tvirtino "Ermitažo" vadovas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją