Verslo visuomenei skirta konferencija trečiadienį prasidėjo Vilniuje.

"Šiuos klausimus būtina spręsti nedelsiant. Tikiuosi, kad Lietuvos politinės partijos, Seimas ir Vyriausybė aktyviau ieškos sutarimo, kaip garantuoti smulkaus ir vidutiniojo verslo mobilumą, kaip mažinanti biurokratines kliūtis jo plėtrai"- sakė V.Adamkus.

Konferencijoje Seimo vicepirmininkas Gintaras Steponavičius perskaitys pranešimą "Verslo plėtra valstybės ir pasaulio kontekste". Apie verslo plėtros galimybes mintimis pasidalins AB "Pieno Žvaigždės" prezidentas Julius Kvaraciejus, UAB "Vilniaus prekyba" viceprezidentas Žilvinas Marcinkevičius. Renginyje dalyvauja ir pranešimą skaitys pasaulinio garso verslo filosofas, populiarus rašytojas profesorius Charlesas Handy'is iš Didžiosios Britanijos. Šio autoriaus naujoji knyga apie smulkaus verslo tapsmą stambiu "Dramblys ir blusa" išleista lietuvių kalba specialiai "Hansa - LTB" pavasario konferencijai.

Konferencijoje dalyvauja apie trys šimtai įvairių Lietuvos įmonių, finansinių institucijų vadovų bei aukšto rango vadybininkų.

Už dalyvavimą AB banko "Hansa - LTB" pavasario konferencijoje kiekvienam jos dalyviui reikėjo sumokėti. Dalyvio mokestis - 424 Lt (be PVM), tačiau keliems dalyviams iš vienos įmonės taikytos nuolaidos. Visos gautos pajamos bus skirtos vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis.

Tokias konferencijas "Hansabank" grupė, kurios narys yra "Hansa - LTB", Estijoje organizuoja nuo 1997-ųjų ir kasmet sulaukia didelio aukščiausių šalies vadovų bei verslo visuomenės dėmesio. Pavasario konferencijas šiemet nuspręsta rengti Taline, Rygoje ir Vilniuje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją