Šiemet pirmą ketvirtį autotransporto priemonių, palyginti su pernai metų tuo pačiu laikotarpiu, perkelta vidutiniškai apie 15 proc. daugiau, ketvirtadienį rašo dienraštis "Vakarų ekspresas".

Praeitą savaitgalį, kai žmonės turėjo tris poilsio dienas, jau penktadienį iš ryto dirbo abu nauji keltai, ir plaukė jie beveik pilni. Tikintis antplūdžio, ir trečias keltas stovėjo pasiruošęs ateiti į pagalbą.

Praėjusį pirmadienį, laukiant daug grįžtančiųjų iš Nidos, buvo pasirengę dirbti trys keltai. Pasak A.Žukausko, dar niekada taip nėra buvę, kad gegužės mėnesį reikėtų dirbti trims keltams.

Be to, šiemet, kaip ne vienais, metais liepos, rugpjūčio mėnesiais bus nemažai savaitgalių su keliomis poilsio dienomis. Paprastai tokiu atveju padaugėja žmonių, besinaudojančių bendrovės keltų paslaugomis - padidėja automobilių, važiuojančių į Nidą ir grįžtančių, srautas.

Šiemet sezono metu naujoje perkėloje, kai bus daug autotransporto priemonių, dirbs keturi keltai. Jau parengta jų darbo schema ir išbandyta - visi keltai puikiausiai prasilenkia tarpusavyje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją