„Lux Express“ tarptautinio verslo vadovas Rait Remmel sako, kad kelionių tarp Vilniaus ir Varšuvos skaičius didinamas atsižvelgiant į augančius keleivių srautus.

„Šių metų kovą tarp Vilniaus ir Varšuvos pervežėme 49 proc. daugiau keleivių nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Augant keleivių skaičiui, norime pasiūlyti jiems didesnį išvykimo laikų pasirinkimą bei paskatinti esamus bei naujus klientus kelionėms į Varšuvą rinktis patogius autobusus“, – kalba Rait Remmel.

Nuo balandžio 28 dienos „Lux Express“ autobusai iš Vilniaus į Varšuvą išvyks 7:10, 14:15 ir 22:30 val., o iš Varšuvos į Vilnių – 12:00, 20:30 ir 23:45 val.

Kelionė autobusu iš Vilniaus į Varšuvą trunka apie 8 val. 45 min. – 8 val. 50 min., o iš Varšuvos į Vilnių apie 8 val. – 8 val. 30 min.

„Lux Express“ keleivių skaičius pavasarį augo ir visais Baltijos šalių maršrutais. Jais šių metų kovą bendrovė pervežė 67 proc. daugiau keleivių nei prieš metus. „Lux Express“ kasdien vykdo po 7 autobusų reisus tarp Vilniaus ir Rygos, du tiesioginius reisus iš Talino į Vilnių ir kol kas vieną tiesioginį reisą iš Vilniaus į Taliną. Be tiesioginių reisų, taip pat yra galimybių Taliną iš Vilniaus pasiekti su persėdimu Rygoje.

Visuose maršrutuose tarp Baltijos šalių miestų ir Varšuvos teikiama nemokama dviračių bilieto paslauga. Kiekviename reise galima vežti iki keturių dviračių, vietas jiems galima rezervuoti užsakymo metu interneto svetainėje luxexpress.eu. Kiekviename autobuse yra specialūs dangalai dviračiams ir kitam bagažui apsaugoti.

Bilietams į tarptautinius „Lux Express“ reisus galioja 26 proc. nuolaida jaunimui iki 26 metų, 80 proc. nuolaida vaikams iki 7 metų, 40 proc. nuolaida vaikams iki 16 metų bei 10 proc. nuolaida vyresniems nei 60 metų keleiviams.

„Lux Express“ yra tarptautinė Estijos autobusų bendrovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją