Pigiausiai atsieis kelionė „Spark“ automobiliu. Pigiausių automobilių nuoma prasideda nuo 15 centų už minutę ir vos 5 centus už kiekvieną kilometrą. Didžiausia minutės kaina „Sparke“ siekia 27 centus ir 23 centus už kiekvieną nuvažiuotą kilometrą.

Norėdami važiuoti pigiausiu „Bolt“ automobiliu, vartotojai turėtų dairytis Peugeot mašinos, kurios kaina prasideda nuo 5 centų už minutę ir 18 centų už kilometrą. Brangiausiai kainuos kelione automobiliu Audi A5 – šio automobilio kainos siekia 27 ct už minutę ir 23 ct už kilometrą. Papildomai už kurą klientams mokėti nereikia. Norėdami pasinaudoti automobiliu, vairuotojai turės susimokėti atrakinimo mokestį.

„CityBee“ automobilių kainos prasideda nuo 13 centų už minutę ir 22 centų už kilometrą. Didžiausią sumą gyventojams teks pakloti norint išsinuomoti Toyota RAV4 Premium automobilį, kurio kaina prasideda nuo 27 centų už minutę ir 29 centus už kilometrą. Taigi ši kaina yra panaši į „Bolt“ ir „Spark“ pasiūlymą, visgi kilometro kaina yra didesnė net 6 centais.

Apibendrinant, pigiausiai po miestą galima judėti išsinuomotu „Spark“ programėlės automobiliu, o brangiausiai kainuos kelionė „CityBee“ automobiliais.

Po publikacijos „CityBee“ susisiekė su „Delfi“ ir patikslino, kad skaičiavimuose neįvertintos taikomos nuolaidos.

„Šiuo metu taikoma „CityBee“ kaupiamoji nuolaidų sistema „ON“ bei dvigubinamas grįžtantis nuolaidos dydis, t. y. klientai iškart gauna 6 proc., 10 proc. arba 14 proc. kaupiamąją nuolaidą nuo kelionės kainos, kurią gali panaudoti ateitiems kelionėms. Visi klientai priskiriami į tam tikrą „ON“ lygį, priklausomai nuo to kaip aktyviai naudojasi mūsų paslaugomis. Pavyzdžiui, kelionės kaina 4,65 Eur, tačiau pritaikius nuolaidų sistemą „ON“, kelionė kainuos ne 4,65 Eur, o 4,37 Eur su 6 proc. nuolaida („ON 1“), 4,19 Eur su 10 proc. nuolaida („ON 2“) arba 4 Eur su 14 proc. nuolaida („ON 3“).

Taip pat programėlėje galima rasti automobilių su specialia nuolaida, pavyzdžiui, galima pasirinkti automobilį su 2 Eur nuolaida, tada kelionės kaina bus ne 4,65 Eur, o 2,65 Eur (prieš pasirenkant automobilį galite matyti % ikonėlę). Tarkime, už kuro papildymą automobilyje suteikiame 4 Eur nuolaidą, tokiu atveju, už kelionę gali reikėti sumokėti tik kelionės pradžios mokestį – 2,29 Eur (automobiliai, kuriuose reikia papildyti kuro baką taip pat žymimi % ikonėle)“, – rašoma komentare.