Apie tai, kad likus lygiai dviem savaitėms iki suplanuotos sezoninio vasaros maršruto pradžios atšauktas maršrutas Vilnius-Gdanskas pirmasis pranešė aviacijos tinklaraštis „Aviacinis rokenrolas“.

Kaip rodo oficiali „Ryanair“ svetainė, į Gdanską dar galima įsigyti bilietų kovo 30 d. skrydžiui.

Prieš metus Lietuvos oro uostai pranešė, kad nuo 2022 m. gegužės oro bendrovė „Ryanair“ keleiviams pasiūlys naujus tiesioginius skrydžius į du Lenkijos miestus – Gdanską ir Varšuvą. Skrydžiai į Gdanską buvo vykdomi iš Vilniaus oro uosto, į Varšuvą – iš Kauno.

Skrydžiai į Gdanską prasidėjo pirmosiomis praėjusių metų gegužės dienomis ir buvo vykdomi tris kartus per savaitę.

Delfi primena, kad oro bendrovė „Ryanair“ sausio pabaigoje pranešė naikinanti dvi kryptis iš Vilniaus į Jungtinę Karalystę ir dar 11-oje retinanti skrydžių dažnumą. Taip bendrovė reagavo į Vilnius oro uosto sprendimą pakelti kainas 28 proc.

Vasarį pranešta, kad kita oro bendrovė „Wizzair“ iš Vilniaus nebeskraidins į Armėnijos ir Graikijos sostines, o „Norwegian“ nuo kovo vidurio nutrauks skrydžius iš Vilniaus į Oslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją