Į Atėnus „Wizz Air“ skraidino nuo 2022 m. kovo vasaros sezonu, žiemą šis maršrutas buvo sustabdytas ir planuota jį grąžinti nuo kovo mėn., tačiau bendrovė persigalvojo.

Visgi susisiekimas su Graikija visiškai nenutrūks, mat nuo kovo 26 d. iki lapkričio į Atėnus skraidins kita oro bendrovė „Ryanair“.

„Wizz Air“ naikina susisiekimą ir su Armėnija. Paskutinis skrydis į Jerevaną įvyks kovo 10 d. Šia kryptimi skrydžiai buvo vykdomi nuo 2020 m. kovo, ir jokia kita oro bendrovė ja neskraido.

Praeitą ketvirtadienį oro bendrovė paskelbė naujieną – nuo liepos 10 d. atidaromą naują maršrutą Vilnius-Malaga. Į Pietų Ispaniją bus galima nuskristi du kartus per savaitę.

Apie šio naujo maršruto atidarymą paskelbė ir latvių oro bendrovė „airBaltic“. Nuo gegužės 2 d. į Malagą bus galima nuskristi taip pat du kartus per savaitę.

Su „Ryanair“ į Malagą taip pat galima nuskristi iš Kauno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)