Sutarta, kad projektuotojai kitą savaitę pateiks galimus terminus ir veiksmus. Šiuo metu svarstomos visos galimos alternatyvos, kad būtų galima tilto tvarkymo darbus pradėti kaip įmanoma anksčiau, skelbiama LAKD pranešime žiniaskladai.

Pranešama, kad padarinių pašalinimo darbus inicijavo Kelių direkcija. Ir tik po to, kai bus pašalinti įvykio padariniai ir įvertinta tilto būklė, bus galima vertinti ar tiltas tinkamas tolesnei eksploatacijai ir kokia apimtimi.

„Kelių direkcija kreipėsi į Kėdainių r. savivaldybę su prašymu apriboti eismą upe (vietinės reikšmės vandens kelias), įrengti ženklus ir informuoti visuomenę. Taip pat jau kreiptasi į policiją dėl galimai padarytų administracinių nusižengimų valstybinės reikšmės rajoninio kelio Nr. 1906 Aukštutiniai Kaniūkai–Babtai–Labūnava–Kėdainiai 44,3 km esančiam tiltui.

Šiuo metu dėl minėto tilto per Nevėžį pažeidimo eismas kreipiamas apylanka krašto keliu Nr. 144 Jonava–Kėdainiai–Šeduva. Šiame kelyje esančiu tiltu (30,889 km) galima saugiai naudotis be apribojimų“, – skelbiama LAKD pranešime žiniasklaidai.

Kelių direkcija taip pat informuoja ieškanti būdų, kaip paspartinti darbus tvarkant tiltą, esantį kelyje Aristava–Kėdainiai–Cinkiškiai. Kitos savaitės pradžioje su rangovu bus aptartos galimybės, kaip būtų galima paspartinti ir šiuos darbus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją