„Didžioji dalis įsigyjamų automobilių bus skirti plėtrai – jaučiame didelį vilkikų poreikį. Šiuo metu valdome apie 1000 nuosavų transporto priemonių, taip pat naudojamės subrangovų paslaugomis, tačiau sparčiai augame, todėl atitinkamai siekiame didinti ir mūsų valdomą transporto parką“, – sako „cargoGO Logistics“ vykdomasis direktorius Osvaldas Švitra.

Sutartis dėl 300 naujų vilkikų įsigijimo pasirašyta tiesiogiai su DAF gamykla, o sutarties vertė siekia – 40 mln. Eur. „DAF“ prekės ženklas pasirinktas dėl ekonomiškumo, ekologiškumo bei sklandaus suderinimo su įmonėje naudojama vilkikų valdymo sistema bei jau turimu vilkikų parku.

Iki šiol savo vilkikų parke įmonė turėjo „Mercedes“, „DAF“, „Volvo“, „MAN“ ir „Scania“ prekės ženklų vilkikus, o šių metų pradžioje buvo išbandytas ir pirmasis „Renault“ vilkikas.

„Mūsų įmonės vidutinis vilkikų amžius yra mažesnis nei pusantrų metų. Reguliariai atnaujiname transporto priemones, nes tai geriau pateisina klientų lūkesčius, o darbas vyksta ekonomiškiau: turime mažiau prastovų, mažesnes remonto išlaidas“, – pasakoja „cargoGO Logistics“ Technikos skyriaus vadovas Nerijus Šivickas.

Iki metų pabaigos įmonė „cargoGO Logistics“ planuoja valdyti 1300 nuosavo transporto priemonių parką.

„cargoGO Logistics“ įmonių grupė vykdo tarptautinius krovinių pervežimus keliais Vakarų Europoje ir taip pat vidinius pervežimus Lietuvoje. Centrinė būstinė yra įsikūrusi Vilniuje, įmonės atstovybė veikia Uzbekijos sostinėje Taškente, o Lenkijoje įkurta kompanijai priklausanti transporto bazė.

Praėjusių metų pabaigoje grupėje dirbo 1892 darbuotojai, iš jų 1702 vairuotojai. Preliminariais duomenimis, 2022 metus įmonių grupė užbaigė viršydama 127 mln. Eur apyvartą ir augo 61 proc., lyginant su 2021 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją