"Nenuostabu, kad už "Peugeot 307" "Palūkanų varžybose" balsuota daugiausia, mat šis automobilis tapo ir Lietuvos "Metų automobiliu". Didelį populiarumą Europoje ir Lietuvoje šis automobilis pelnė dėl savo naujo dizaino, techninių sprendimų ir kokybiškos apdailos", - sakė UAB "Žibintas", oficialaus "Peugeot" atstovo Lietuvoje, komercijos direktorius Gintaras Vičkačka.

Pasak UAB "Veho" pardavimų vadovo Aleksandro Petrovo, per pastaruosius metus naujas erdviausias kompaktinės klasės "Honda Civic" modelis tarp Lietuvos pirkėjų tapo ypač populiarus. Jis "Metų rinkimuose" buvo išrinktas automobiliu, turinčiu ekonomiškiausią benzininį variklį.

Šiems automobiliams iki balandžio 15 dienos bus taikomos 6,5 proc. fiksuotos metinės palūkanos ir 0,7 proc. administracinis mokestis.

LŽŪB marketingo vadovo Dariaus Šiaudinio teigimu, pirmojo akcijos etapo metu svetainę aplankė daugiau kaip 2000 lankytojų, iš jų pusė balsavo už patinkančius automobilius. Balsuoti už tris pasirinktus automobilius buvo galima tik vieną kartą.

"Tikimės, kad susidomėjimas akcija dar labiau išaugs, nes naujų automobilių pardavimai auga iki vasaros vidurio. Šiemet tokias tendencijas turėtų sustiprinti ir liepą įsigaliosiančios PVM įstatymo pataisos", - teigia D.Šiaudinis.

Antrasis "Palūkanų varžybų" balsavimo etapas baigsis balandžio 15 d., kai bus paskelbti kiti du akcijos nugalėtojai.

"Palūkanų varžybos" vyksta LŽŪB lizingo interneto tinklapyje www.lzub-lizingas.lt Čia du kartus per mėnesį pateikiamas 90 automobilių sąrašas, iš kurio pagal svetainės lankytojų balsų skaičių išrenkami du populiariausi automobilių modeliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją