Beveik 900 transporto priemonių valdanti „Integre Trans“ didina pervežimo pajėgumus ir atnaujina vilkikų parką. Šiaulių banko finansavimą „Integre Trans“ skyrė naujų „Mercedes-Benz Actros“, kuriuose įdiegtos naujausios saugumo ir aplinką tausojančios technologijos, vilkikų įsigijimui.

Pasak „Integre Trans“ vadovės ir savininkės Žanos Kel, šiemet bendrovė jau įsigijo apie 400 naujų vilkikų, o 2023 metais planuojama dar spartesnė plėtra – ketinama pirkti 500 naujus „Mercedes-Benz“, DAF, „Volvo“ bei kitų gamintojų vilkikus.

„Plečiasi ne tik naujų klientų ratas – auga ir esamų klientų poreikiai. Investuodami į naujų vilkikų parką, per ateinančius trejetą metų siekiame išlaikyti spartų įmonių grupės augimo tempą, kokiu augome pastaruosius keletą metų“, – pažymėjo „Integre Trans“ vadovė ir savininkė Žana Kel.

„Integre Trans“ investicija į moderniausią, mažiau taršų ir saugesnį transportą drauge yra itin svarbus žingsnis siekiant žaliosios transporto bei logistikos sektoriaus transformacijos – tai bendras visų mūsų tikslas, prie kurio prisidedame finansuodami tvarias investicijas“, – sakė Laimonas Zabitis, Šiaulių banko lizingo departamento pardavimų vadovas.

Vilniuje įsikūrusi „Integre Trans“ šiuo metu valdo 4 įmones, esančias Prancūzijoje, Vokietijoje ir Lenkijoje, plečiasi į kitas Vakarų Europos šalis ir įsitvirtina Didžiosios Britanijos rinkoje. Bendrovė planuoja iki metų pabaigos turėti 1200 vilkikų parką bei 1500 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)