Nuo kovo 26 d. iš Vilniaus “airBaltic” pradėjo tiesioginius skrydžius į Stokholmą. Į Švedijos sostinę oro bendrovė skraidins šešis kartus per savaitę.

Skrydžius iš Vilniaus į Budapeštą bendrovė pradės nuo kovo 28 d. ir skraidins du kartus per savaitę – antradieniais ir šeštadieniais. Birželio pradžioje “airBaltic” pradės kasdieninius skrydžius į Varšuvą, o nuo birželio 1 d. tris kartus per savaitę skraidins į Vokietijos miestą -Diuseldorfą.

Skrydžiams iš Vilniaus šią vasarą bendrovė papildys lėktuvų parką dar vienu “Boeing 737-500” lėktuvu.

Pagrindiniai vasaros tvarkaraščio pakeitimai susiję su naujais tiesioginiais „airBaltic“ skrydžiais iš Rygos oro uosto. Nuo kovo 26 d. šešis kartus per savaitę bendrovė skraidins į Varšuvą ir tris kartus per savaitę – į Bergeną.

Skrydžiai į Simferopolį bus pradėti nuo balandžio 11 d. ir bus vykdomi du kartus per savaitę. Taip pat du kartus per savaitę nuo gegužės 2 d. “airBaltic” skraidins į Tbilisį, o nuo gegužės 3 d. – į Baku. Gegužės mėn. bendrovė atnaujins skrydžius į Liepoją, kurie vyks keturis kartus per savaitę.

Taip pat šią vasarą “airBaltic” padidins skrydžių skaičių į Helsinkį bei Taliną – į šiuos miestus bus skraidinama tris kartus per savaitę vietoj dviejų. Į Maskvą, Minską ir Kijevą bendrovė pradės skraidinti kasdien išskyrus šeštadienius.

Į Sankt Peterburgą bendrovė skraidins kiekvieną darbo dieną, o skrydžių į Odesą padaugės iki keturių per savaitę. Į Hamburgą ir Berlyną bendrovė skraidins kasdien, o kassavaitinių skrydžių į Oslą padaugės nuo devynių iki vienuolikos.

Londone „airBaltic“ lėktuvai leisis Gatwick oro uoste vietoj Heathrow, sakoma bendrovės pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją