„Tai didžiausias naujų maršrutų skaičius per vieną sezoną „AirBaltic“ istorijoje. Mes ir toliau esame įsipareigoję rūpintis pagrindiniais Baltijos šalių miestais ir gerinti susisiekimą su šiuo regionu ir iš jo. Džiaugiamės galėdami išplėsti „AirBaltic“ pasiūlą kitam vasaros sezonui, pridėdami daugiau patrauklių poilsinių maršrutų Lietuvos keliautojams“, – teigia „AirBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Kaip skelbiama pranešime, du kartus per savaitę iš Vilniaus oro linijos skraidins į Malagą, Maljorką, Nicą ir Heraklioną. Skrydžiai prasidės nuo gegužės mėnesio.

Artėjantį vasaros sezoną „AirBaltic“ iš viso planuoja 18 naujų maršrutų: 10 iš Rygos, 4 iš Vilniaus ir 4 iš Talino. Iš Rygos oro bendrovė pradės reguliarius skrydžius į Jerevaną (Armėnija), Stambulą (Turkija), Hanoverį (Vokietija), Bukareštą (Rumunija), Portą (Portugalija), Burgasą (Bulgarija), Bilbao (Ispanija), Tivatą (Juodkalnija), Belgradą (Serbija) ir Baku (Azerbaidžanas). Nauji maršrutai iš Talino – Splitas ir Dubrovnikas (Kroatija), Heraklionas ir Rodas (Graikija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)