Savivaldybės Miesto ūkio skyriaus transporto poskyrio vyriausiosios specialistės Inos Urbonavičienės teigimu, keleivius į „Babiloną“ pradės vežti ir šiuo metu tik iki Kniaudiškių gatvės pabaigos kursuojantys 13-ojo, 14-ojo, 19-ojo bei 22-ojo maršrutų mikroautobusai.

Pasirašys įsakymą

Pasak I.Urbonavičienės, naujovė bus įgyvendinta Savivaldybės administracijos direktoriui Visvaldui Matkevičiui pasirašius įsakymą dėl naujų mikroautobusų trasų, pakoregavus ligšiolinius maršrutinių taksi automobilių eismo grafikus.

„Planuojame, kad šių keturių maršrutų mikroautobusai iki „Babilono“ pradės kursuoti jau nuo balandžio 3 dienos“, - vakar PB teigė Miesto ūkio skyriaus transporto poskyrio vyriausioji specialistė.

Patenkino prašymą

I.Urbonavičienė taip pat informavo, kad Savivaldybė patenkino ir bendrovės „Panevėžio stiklas“ darbuotojų prašymą pagerinti susisiekimą su jų įmone. Šią savaitę administracijos direktoriaus sušauktame pasitarime nuspręsta iki „Panevėžio stiklo“ kai kuriomis valandomis pailginti 13-ojo maršruto mikroautobusų trasą.

„Iš Aguonų gatvės per miesto centrą iki Kniaudiškių gatvės atvažiavę 13-asis mikroautobusas apsisukęs per Projektuotojų, S.Dariaus ir S.Girėno, Parko gatves vyks į Pramonės gatvę iki pat „Panevėžio stiklo“. Šiuo maršrutu autobusiukai kursuos porą kartų rytą ir vieną sykį po pietų“, - pranešė I.Urbonavičienė.