Įplaukos išaugo 2,26 karto – nuo 228,9 mln. iki 512 mln. eurų, teigiama bendrovės metinėje ataskaitoje.

Pasak jos įkūrėjo ir akcininko Markuso Villigo, „Bolt“ padėtis yra stipri, o didelis nuostolis atspindi investicijas, kurių apskaita, kalbant apie technologijų bendroves, neparodo gero vaizdo.

Anot pranešimo, „Bolt“ toliau sparčiai plečiasi, pernai veikė daugiau kaip 400 miestų ir daugiau kaip 45 šalyse. Bendrovė ne tik išplėtė savo geografinę veiklą, bet ir papildė savo produktų portfelį naujomis paslaugomis, tokiomis kaip trumpalaikės automobilių nuomos paslauga „Bolt Drive“ ir maisto produktų pristatymo paslauga „Bolt Market“, ir dabar iš viso siūlo penkias paslaugas.

2021-aisiais „Bolt“ darbuotojų skaičius išaugo nuo 1798 iki 3003, o šiais metais planuojama komandą toliau plėsti. Metų pabaigoje tarp įmonės darbuotojų buvo 95 tautybių atstovai, o 38 proc. darbuotojų sudarė moterys. „Bolt“ išlaidos darbuotojams per metus išaugo nuo 63 mln. eurų iki 115,2 mln. eurų.

Atsižvelgdama į savo augimo ir investicijų planus, „Bolt“ skelbia artimiausiu metu neketina mokėti dividendų, to nedarė ir anksčiau.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją