Kaip rašoma pranešime, Splitas yra itin mėgstamas turistų, viliojantis istoriniu paveldu, nacionaliniais parkais, paplūdimiais miesto centre, kavinėmis ir restoranais, kviečiančiais pasimėgauti kokybiška virtuve. Šilčiausias Kroatijos regionas garsėja nuostabiais orais nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens.

„Esame laimingi, kad savo klientams galime pasiūlyti vis daugiau naujų krypčių visoje Europoje. Tiesioginis skrydis iš Vilniaus į Kroatijos perlą – Splitą, puikiai tinka pavasario atostogoms su šeima“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovė Zsuzsa Trubek.

Primenama, kad bendrovė atnaujino dalį krypčių iš Lietuvos ir paskelbė apie naujas. Iš Vilniaus „Wizz Air“ lėktuvai keliautojus nuo šiol skraidins į Barseloną (Ispanija) ir Atėnus (Graikija), iš Kauno siūloma skristi į Nyderlandų pietuose įsikūrusį Eindhoveną. Poilsiui ar verslo kelionėms galima rinktis anksčiau turėtas kelionių kryptis į Šiaurės Airijos sostinę Belfastą, pietų Danijos miestą Bilundą, Donkasterį Šiaurės Anglijoje ir Viduržemio jūros pakrantėje esančią Nicą.

Prieš vykstant pasirinkta kryptimi, rekomenduojama pasinaudoti nuolat atnaujinamu bendrovės kelionių planavimo žemėlapiu, kuris leidžia pasitikrinti, kokios taisyklės galioja keliaujant „Wizz Air“ tinkle esančiais maršrutais. Jame taip pat pateikiama informacijos apie galimus kelionių ribojimus dėl koronaviruso pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)