Iš Vilniaus „Wizz Air“ lėktuvai keliautojus nuo kovo 21 d. skraidins į Barseloną (Ispanija), o nuo kovo 28 d. į Atėnus (Graikija), iš Kauno nuo kovo 28 d. siūloma skristi į Nydelandų pietuose įsikūrusį Eindhoveną.

Taip pat atnaujinamos ankstesnės kryptys. Nuo kovo 28 iš Vilniaus bus skraidinama į Šiaurės Airijos sostinę Belfastą, pietų Danijos miestą Bilundą, Donkasterį Šiaurės Anglijoje, Armėnijos sostinę Jerevaną ir Viduržemio jūros pakrantėje esančią Nicą.

„Atsižvelgdami į klientų poreikius, siūlome jiems daugiau skrydžių, visoje Europoje atnaujindami jau pamėgtus maršrutus ir pasiūlydami naujų krypčių. Liekame ištikimi savo klientams ir siekiui, užtikrinti, greitą, patogią bei saugią skrydžių patirtį ir konkurencingą kainą“, – sako Zsuzsa Trubek, „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją