Bendrovės pranešime teigiama, jog kitų metų gegužę ir birželį ji pasiūlys naujas kryptis, įskaitant kryptis į Jordanijos sostinę Amaną, Norvegijos miestą Bergeną, Ispanijos Maljorką ir Kanarų salas.

„Tai vietos, kurias paprastai ne taip lengva pasiekti patekti“, – spaudos konferencijos metu teigė „United Airlines“ viceprezidentas tarptautiniam bendradarbiavimui Patrickas Quayle'as.

Be to, oro linijų bendrovė taip pat planuoja padidinti skrydžių skaičių iš pagrindinių JAV centrų į didžiuosius Europos miestus, tokius kaip Berlynas ir Roma, ir pasiūlyti naujus kasdienius skrydžius, kurie buvo atidėti pandemijos metu, pavyzdžiui, iš San Francisko į Bangalorą Indijoje.

Tarptautiniai skrydžiai, ypač transatlantinė kryptis, buvo pagrindinė didžiųjų JAV oro vežėjų kryptis prieš prasidedant koronaviruso pandemijai. Visgi padėtis pasikeitė, įvedus tarptautinių kelionių apribojimus prasidėjus pandemijai.

Šią vasarą Europos šalys leido amerikiečių turistams atvykti, tačiau rugpjūčio pabaigoje Europos Sąjunga rekomendavo susilaikyti nuo kelionių, pasaulyje paplitus koronaviruso delta atmainai.

Tikimasi, kad JAV administracija kitą mėnesį panaikins draudimą atvykti turistams iš Europos, tačiau greičiausiai galios reikalavimas būti pasiskiepijusiems.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją